drömvärld

min favoritfantasi. tänkte låta er följa med i min teleportmaskin. bara för att ni är så himla bäst.

Vi tar oss till finaste staden. där man utalar o som öoh och alla musem är gratis. london. vi vandrar tillsammans, hand i hand, fot i fot. Vi passerar människor som alla är påväg någonstans. bakom oss bli big ben allt mindre och vi fortsätter att röra oss. fast vi kommer tillbaka. alltid.

vi fortsätter in i denna skog. gigantiska träd med miljoner åldersringar står här omkring oss. lövverken lutar sig över oss som ett osynligt tak. här kan vi campa någon dag. det blir säkert bra.

plötsligt går någon av oss in i en trästolpe. vi upptäcker fler stolpar och plötsligt ser vi en trappa som leder upp mot ett trädhus. från utsidan ser det ut som ett vanligt trädhus, men när vi kommer in, breder sig stora vita rum ut framför oss. rummen är fyllda med böcker och teckningar, klängväxter och trädstolar. plötsligt hörs en kvinnoröst. vi slungas ut från trädhuset och upp på ett tågtak.

nu kanske du tycker att det här låter väldigt farligt och att det är dags att teleportera sig långt härifrån, men då viskar någon att vi är ju faktiskt på taket av hogwartsexpressen och att man borde ta chanser när dem kommer. som om vi var värsta superhjältinnorna klättrar vi ner på sidan av tåget och hoppar in genom ett fönster. där sitter ron och harry och äter allt godis från godisvagnen. vi flörtar lite med ron och efter att vi ätit minst 20 chokladgrodor var frågar jag vart i ska nu. någon ropar PARIS.

vi trillar rakt ner i mont martre. rakt ner i en marknad. vi köper jordgubbar, hallon, baugetter, croisanter,grönsaker och  bakverk i stora mängder. alla dessa delikatesser avnjuts i en väldans trång vindsvåning som luktade hemskt instängt innan vi kom och öppnade de två små fönster som var målade med avflagnad vit fäg.utsikten är fabulös. parisiska skorsstenar och män på balkonger med en cigg i hand. ovan oss är en kvällssol som aldrig försvinner och under oss går en man med sin dotter hand i hand. hon har precis ramlat och slagit sig, nu ska de köpa glass. glass övervinner allt.

natten kommer. den har en tendens att göra det när allt är som finast.

vi somnar i ett rymdobservatorium någonstans i mexico.

(alla bilder är brutalt tagna från weheartit och google)

vart ska vi nästa gång?

Annonser

Om Söndagsbarn

Art. Photo. Drama. Music. Knitting. Sewing. Harry Potter. Star Wars. Friends. Fashion. Love. Thats me.
Det här inlägget postades i drömvärld. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s